Ons vlees

Australisch Clare Valley rundvlees

Het Australisch rundvlees ‘Clare Valley Signature’ wordt geproduceerd in het zuiden van Australië. Hier hebben de runderen de ruimte om te scharrelen en te grazen.

De rijke smaak heeft het Australisch rundvlees te danken aan het feit dat de runderen in de periode van afmesten 100 dagen met granen (GMO vrij) worden gevoerd. De afkomst en het puur natuur voer, vrij van wat voor toevoegingen dan ook, zorgen voor een perfect gemarmerd stukje vlees. Deze marmering zorgt voor de smaakbeleving waarmee u als klant uiteindelijk uw gasten kunt verwennen.

In ons assortiment

  • Entrecote burgers
  • Kogelbiefstuk
  • Rib eye
  • Riblappen
  • Sukadelappen

Lamsvlees

U vindt bij ons vers Hollands lamsvlees, een stukje vlees met een geheel eigen karakter. Het lamsvlees wordt op ambachtelijke wijze uitgesneden en bewerkt tot vele producten en specialiteiten.

O.a. in ons assortiment

  • Gevulde lamskroon, kant-en-klaar (als een kroon)
  • Lamsbout, met en zonder been
  • Lamsfilet
  • Lamsgehakt
  • Lamshaasjes
  • Lamskotelet
  • Lamsrack
  • Merqueze worstjes

Ibérico varkensvlees

Het Ibérico varken is een ras afkomstig van het Iberisch schiereiland en verschilt van het Europese blanke varken. De kwaliteit van het Ibérico varken is te danken aan het klimaat, de voeding en zijn vrijheid.

Het vlees van deze varkens bevat een hoog percentage aan enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren. De leeftijd van het dier (10-18 maanden) zorgt ervoor dat het vlees meer ijzer bevat dan het blanke varken, samen met een hoog zinkgehalte en veel vitamines B en E.

De varkens doen zich uitsluitend tegoed aan wat de natuur te bieden heeft. Dat betekent voornamelijk eiwitrijke bellota eikels, aromatisch gras en kruiden. Door het consumeren van de vele eikels krijgt het vlees van het Iberico varken een sublieme, nootachtige volle smaak. Onovertroffen wat ons betreft!