Gelderblom Leusden

Gelderblom Leusden

Ons vlees

Wilt u eens een heel ander stukje vlees proberen, dan hebben wij voor u heerlijke specialiteiten. Specialiteiten met een geheel eigen karakter. In ons assortiment hebben wij heerlijke grillspecialiteiten. Al onze grillspecialiteiten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, en dat proeft u!

​​​​​​​







‘QUALITY’ KIP: WELLFOORT KIP

Kiest u voor kip bij Slagerij Gelderblom, dan kiest u voor pure kip. Grootgebracht door boerenfamilies met liefde voor hun vak en begaan met het welzijn van hun kippen. Kip bij Slagerij Gelderblom is volledig vrij van antibiotica. Dat is niet alleen goed nieuws voor de kip, maar ook voor u. Want dankzij vitale kip kunt u nog gezonder genieten. Voeding speelt een grote rol in het welzijn van onze kippen. Het voeren begint al in de boerderij. In de stal wordt het dieet nauwkeurig afgestemd op de leeftijd van jonge dieren. Als de kuikens iets ouder zijn, genieten ze van een menu dat bestaat uit 100% natuurlijke granen en gecertificeerde soja. Dit draagt bij aan een gezonde en natuurlijke groei.

‘QUALITY’ RUNDVLEES

Wat maakt het Quality rundvlees van Slagerij Gelderblom Gerrit en Inge zo lekker? De malsheid en de fijnheid van het stukje vlees op je bord. Daaraan proef je af, of een koe een goed leven heeft gehad. De rundvleesspecialist vertelt: “We weten precies waar onze koeien vandaan komen. Daarmee kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Een goed en smaakvol stuk vlees begint niet in de pan, maar al op de boerderij waar de dieren opgroeien. Alleen het vlees van de beste koeien, die een goed leven hebben gehad, komen voor ons in aanmerking om te laten slachten. De kwaliteit merk je aan de malsheid van het vlees, het sappige. Goed op smaak en mager.”



Australisch Clare Valley rundvlees

Het Australisch rundvlees ‘Clare Valley Signature’ wordt geproduceerd in het zuiden van Australië. Hier hebben de runderen de ruimte om te scharrelen en te grazen.

De rijke smaak heeft het Australisch rundvlees te danken aan het feit dat de runderen in de periode van afmesten 100 dagen met granen (GMO vrij) worden gevoerd. De afkomst en het puur natuur voer, vrij van wat voor toevoegingen dan ook, zorgen voor een perfect gemarmerd stukje vlees. Deze marmering zorgt voor de smaakbeleving waarmee u als klant uiteindelijk uw gasten kunt verwennen.

in ons assortiment

Entrecote burgers • Kogelbiefstuk • Rib-eye • Riblappen • Sukadelappen


Lamsvlees

U vindt bij ons vers Hollands lamsvlees, een stukje vlees met een geheel eigen karakter. Het lamsvlees wordt op ambachtelijke wijze uitgesneden en bewerkt tot vele producten en specialiteiten.


o.a. in ons assortiment

Gevulde lamskroon (kant-en-klaar) • Lamsbout (met en zonder been) • Lamsfilet • Lamsgehakt • Lamshaasjes • Lamskotelet • Lamsrack • Merquez worstjes


Wroetvarken

Het Wroetvarken beschikt over Beter Leven keurmerk 1 ster van de Dierenbescherming,  maar de normen/eisen  van onze keten liggen zelfs hoger.

Als slager willen we u graag het beste bieden. Dat doen we met passie, enthousiasme en plezier. Maar ook met oog voor de wereld om ons heen. Dus houden we waar dat kan, rekening met milieu, de natuur, de dieren en uw wensen. Als slager houden we van eerlijke handel, omdat wij vinden dat boeren een eerlijke prijs voor hun producten verdienen. En omdat u ook wilt dat uw stukje vlees vervaardigd wordt met respect voor mens, dier en milieu tegen een eerlijke prijs.


wroetvarken →


Ibérico varkensvlees

Het Ibérico varken is een ras afkomstig van het Iberisch schiereiland en verschilt van het Europese blanke varken. De kwaliteit van het Ibérico varken is te danken aan het klimaat, de voeding en zijn vrijheid.

Het vlees van deze varkens bevat een hoog percentage aan enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren. De leeftijd van het dier (10-18 maanden) zorgt ervoor dat het vlees meer ijzer bevat dan het blanke varken, samen met een hoog zinkgehalte en veel vitamines B en E.

De varkens doen zich uitsluitend tegoed aan wat de natuur te bieden heeft. Dat betekent voornamelijk eiwitrijke bellota eikels, aromatisch gras en kruiden. Door het consumeren van de vele eikels krijgt het vlees van het Iberico varken een sublieme, nootachtige volle smaak. Onovertroffen wat ons betreft!


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.