Bezorging

In Leusden en omgeving kunnen wij uw boodschappen of bestelling bezorgen. Het tijdstip van bezorgen geschiedt in overleg.

Ingrediëntenverantwoording

De verantwoording van levensmiddelen moet garanderen dat de consumenten beschikken over volledige informatie over de inhoud en samenstelling van deze producten, om hun gezondheid te beschermen. Opdat de consumenten er veilig gebruik van kunnen maken en met kennis van zaken een keuze kunnen maken. U kunt onze ingrediëntenverantwoording navragen in onze winkel bij al onze medewerkers. Klik hier voor de ingrediëntenverantwoording van enkele van onze producten

Over onze slagerij

Slagerij en Partyservice Gelderblom is sinds 1995 gevestigd in Leusden. In 1999 is de zaak geheel verbouwd en na een spectaculaire heropening door Cas Spijkers, zijn wij de weg naar de toekomst ingeslagen. Na een grondig marktonderzoek is gebleken dat de behoefte aan culinaire tradities groot is. Dit betekent dat er nu iedere dag kant-en-klare maaltijden te verkrijgen zijn. Die worden gemaakt in onze combi-steamer. Deze machine zorgt ervoor dat de voedingswaarde optimaal behouden blijft en de smaak, geur en kleur van onze dagverse producten beter tot hun recht komen.

Wij leveren u een uitgebreid assortiment aan vlees, vleeswaren, specialiteiten, soepen, snacks en grillproducten. Wij onderscheiden ons door te werken met kwalitatief hoogwaardige producten, die ambachtelijk in eigen worstmakerij met de grootste zorg en hygiëne worden bereid. Eén van onze top grillspecialiteiten is de spare rib. Deze spare ribs zijn gedurende 48 uur gemarineerd in 9 verschillende soorten fijne kruiden en specerijen. Daarna worden ze voorgegaard en dagvers gegrild en nogmaals gemarineerd in een heerlijke spare ribsaus.

"Het smullen wordt pas feest als je bij Gelderblom bent geweest"